Dec 8, 2009

NSW

Viimasel paaril päeval oleme niisama ranniku äärsetes väikelinnades ringi tiirutanud. Üks päev käisime labürindis, mis oli põõsastest tehtud. Oksad olid risti rästi läbi teise taime kasvama pandud.

Siin kandis on igal pool väga suured lained. Ja väga palju väikseid inimtühju rannakesi. Uju kus tahad.

Austraalias on mõnda kohta mõni suur asi püsti pandud. Siin siis suur banaan. Lisaks on veel olemas nt suur kitarr, mango, ananass, krevett, avokaado, kummik.

Päeval külastasime väikset parki, kuhu oli ehitatud miniatuurne Holland.

Täna õhtul plaanisime järjekordsesse karavanparki sõita, et telk püsti panna. Linna nimi on vist South West Rock. Kohale jõudes sadas aga vihma ning vihmaga telki väga ei kipu... Seetõttu rentisime veidi kallima majakese. Kui majakest nägime, siis osutus see meie Austraalia reisi kõige luksuslikumaks elamiseks. Karavanpark ise ka tundub kõige etem olevat - bassein kosega, kinosaal, mängude saal (piljard, õhuhoki, playstation), tenniseväljak, väliköök kus kõik on olemas (ka söögi- joogiautomaat). Tavaliselt on karavanparkides bassein, wc ja mingi hädine kööginurk.

Siin oli õhtul jalutades päris mitut känguru näha.

Meie teekond. Oleme umbes 500km kaugusel Sydneyst.

4 comments:

Priit F said...

Mis edasised plaanid, kus uuesti paikseks jääte? Märtsis F1, kui lotoga õnn naeratab, siis võib kõike juhtuda, schumit tuleb ju vaatama sõita :-D

Cribu said...

Varti siis "saarele" tiir peale tehtud. Mis siis plaanite?

Helen said...

Kohe me saarele päris tiiru peale ei tee ilmselt. Aga ei teagi mis täpsemalt, lähipäevadel plaanime jõuda Sydney´sse. Kas Summi sõidab või?

Priit F said...

no jutuks hea küll, aga vaadates ajaloole tagasi, siis igal kuulujutul on väike tõde peidus, enne ei tea 100% kui uuel hooajal stardirivis näha mis mehed platsis. hetke juttude põhjal 50-50 ütleks mina