May 12, 2009

Rannad kinni...

Laupäeval käisime Cable Beachis. Seal ei tohtinud ujuda, kuna keegi oli just jellyfishi käest kõrvetada saanud. Viimati juhtus selline asi üle aasta aja tagasi. Jellyfishide hooaeg pidanuks tegelikult juba aprillis läbi saama. Aga ju siis mõni sattus kuidagi siia randa. Jellyfishid on sellised meduusilaadsed ollused. Nad võivad päris ohtlikud olla. Nende pärast on randadesse pandud ka äädikapudelid, mis pidavat veidi kõrvetuste vastu aitama.
Laupäevane jellyfishi ohver oli minu töökaaslase kutt. Ta viibis 4h haiglas. Nüüd peaks kõik OK olema.


Broomes on 2 randa. Pühapäeval käisime teises rannas, Town Beach. See oli ka suletud, kuna keegi oli seal krokodilli märganud :)

Sport
See nädalavahetus oli esimene kord, kui ma vormel 1 nägin. Seda nägin ma ka öösel kordusest, kl 00.40 hakkas. Kuigi meil on 3 spordikanalit, siis mitte ükski neist ei tee F1 ülekandeid. Uudistes mainitakse vaid paari lausega, kuidas sõit läks. Populaarsed on sellised spordialad nagu rägbi, kriket ning jalgpall (see on siis rägbilaadne mäng, mitte tavaline jalgpall).
Naised mängivad netballi, mis on korvpalli sarnane mäng. Korv on posti otsas, korvilaud on puudu. Palli ei põrgatata, visatakse vaid käest kätte. Hüpata vist seal mängus ka ei tohi eriti, kui keegi hakkab palli korvi viskama, siis jäävad kõik seisma ja vaatavad kuidas vastasmängija palli korvi viskab. Selline imelik ja igav mäng.

2 comments:

JMC said...

ja eestis ikka sellist jama pole et kui ujuma läe siis keegi sind hammustab või kõrvtab oleks aint vesi soe :)

Priit F said...

No mida pe..d mis krokodill? sellises rannas, krt need austraallased on vist nalja teinud või ei tea milline krokodill välja näeb, või nähti krokoTilli. Aga spordi kohapealt siis igav teil, lohutuseks võin öelda, et viimased 2 etappi igavad olnud võrreldes hooaja esimese kolmega kus andmine oli raju. PS. kaart käes musirullid :-)