Feb 3, 2009

Esimene 66 lageda taeva all

Eile hommikul oli siis meil hostelist check out, olimegi siis oma kompsudega lihtsalt linnapeal. Pangakaardi p2rast ei ole me saanud veel linnast 2ra minna. TFN on juba k2es, t2na panka kaarti korda ajama ja peale l6unat tuld l6una poole.
Eile ostsime esmase varustuse v2ljas 66bimiseks. Telk, magamiskotid, alused ja priimus. Yle 100 taala l2ks nagu niuhti.
Kell 8 6htul, polnud meil ikka vell selge kus me oma 66 m66da saadame, ja otsustasime kysida n6u politseist. Politsei ytles, et otsest regulatsiooni pargis 66bimise vastu ei ole, aga leidke endale koht kus teisi ei oleks. Et ei saaks tekkida suuremad l2bustajate seltskonnad, ja kui politsei ikkagi palub mujale kolida siis parem tehke seda.
Esimese 66 veetsime Mitchelli pargis, kus oli ka eestlaste kokkutulek. Panime pimedas oma uhiuued telgid pysti, s6ime ja l2ksime magama. Linnavaade mis avanes meie telkimiskohast oli imeline. Aga keset 66d tabas meid yllatus, nimelt hakkasid vihmutid t66le. Suured, v6imsad vihmutid. Igatahes telk sai m2rjaks :) Kui vihmutid t66 l6petasid oli j2rgmised yllatajad kenad laululinnud, h22l meenutab ehk harakat v6i varest aga veel hullem :). Hommikul oli terve park linde t2is.
Ilmast
Eile oli 38 kraadi sooja, t2naseks lubas 36 kraadi. Inimesed nagu v2ga pruunid ei olegi siin. Enamus on ikka suure p2ikesega toas ja kasutavad 6ues ikka 30nest p2iksekaitset. Ilma kreemitamata pole m6tet v2lja minna, p6letused tulevad kergelt.

1 comment:

Anonymous said...

Õnne ja edu!Olete head lapsed, et meile oma elust teada annate. Lugesin suure huviga.