Apr 7, 2009

Elame ühe päeva korraga...

Eile selgus, et meie maja otsimise plaanist ei tule midagi välja. Käisime Siimuga vaatamas ühte kahe toaga majakest. Hästi ilus oli. Vaade ookeanile, bassein, sisustus majas sees, isegi pesukuivati...Ütlesime tädile kohe, me oleme huvitatud. Tädike andis meile paberid, mis tuleb täita. Tulime koju ja hakkasime siis nende renditingimustega tutvuma. Selgus, et kui me soovime seda kohta üürida peame me tagataskust välja käime 7 nädala üüri koheselt (ise olime arvestanud kahega) ehk siis 3500 dollarit, mis eesti rahas teeb umbes 24 500 krooni. Ühe nädala üür vahendustasuks, kahe nädala üür ettemaksuna ja nelja nädala üür tagatisena. Ja meie unistuste kodule tõmmati kenasti vesi peale.


Täna juba uurisin, kui palju maksab minu töökohas ööbimine kaheinimese toas omale töötajale. Seal on sees külmkapp, telekas, ja suur voodi. Ega rohkem eriti ei mahugi. Aga vähemalt oleks privaatsust rohkem ja külmkapp on siin kuumas kliimas ülioluline asi (päkkeri külmik ehk ühiskülmkapp on tavaliselt puupüsti asju täis). Hetkel ütles Cathy, et see hind tuleks nädalaks kahepeale 350 dollarit (praegu maksame kahekesi 310 dollarit). Üsna tõenäoline kolimise teema selle nädala keskel.

Ütleme nii, et meie tuba on nagu seapesa peale Ave ja Siimu lahkumist. Sisse kolisid šoti ja inglise tüübid. Esimene õhtu pani kohe šotlane endal kilti (seeliku) selga ja tutiga mütsi pähe, ikkagi rahvarõivad ju. Naljakas oli vaadata. Aga igatahes korda nad küll ei oska hoida.

Väljasõit
Käisime ka sellel pühapäeval väiksel väljasõidul. Siht oli mööda ranna äärt sõita ja leida mõni ilus ookeanivaade. Nagu ikka seiklesime natuke bushlandides ja lõpuks leidsime ka ranna ,kus oma piknik üles panna. Einestasime rannas ja käisime ujumas. Aga pidime hästi kiirelt välja tulema, sest nägime hai uime ja rannavalvet seal ei olnud. (nali)
Tagasi tulles helises Ave telefon. Nüüd ta töötab samas kohas, kus mina, ainult et baarileti taga. Tal täna esimene tööpäev.

Ja hooaeg on meil suure munadepüha ootuses, peale pühi pidi kiireks minema. Reede on mul vaba päev.






3 comments:

Helge said...

see oma toa variant on ju päris normaalne mu meelest.

Pildid on head, ériti see mustvalge.

Cribu said...

hotelli miinus vast just selles, et puudub koht kus ise süüa teha saab (ei tea küll neid söömisharjumusi seal maakerakuklapoolel) või saate te omainimestena seal ise hotelli köögis süüa teha

Helen said...

seal on yhisk66k t2iesti olemas, nii et asja ajab 2ra, muidugi mugavam oleks kui oleks endal eraldi, aga eks ma vaatan veel ringi, loodame ikka majakese variandi leida.