Apr 19, 2009

Juhhuu pannkoogid

KALLIS ISA, PALJU ÕNNE JUUBELI PUHUL!

Viimastest toimetustest lähemalt. Ostsime mõned päevad tagasi endale neti pulga. Nüüdsest peaksime me igal pool netti saama, kus on olemas võrk. Muidugi ei möödunud asjad viperusteta. Üritasime sättida turvaseadmeid ning sisestasime pin koodi valesti. Juhendis oli öeldud, et pin-kood on kaardi tagaküljel (mida seal muidugi ei olnud). Järgmisel päeval hankisin poemüüja abiga endale puk koodi, et pulk jälle toimima hakkaks. Järgmised probleemid tekkisid pulgale krediidi ostmisega. Nimelt on siin internet nii uus ja värske asi, et müüjatel on kõige lihtsam öelda meil ei ole seda, mida sa tahad. Seda enam, et tegemist oli veel traadita neti jaoks aja ostmisega. Läbi suurte pingutuste saime siiski ostu tehtud. Kuuks ajaks on asi mureta nüüd.

Veidi siis uuest elukohast ka

Esimene öö möödus suht valutult. Hea uni ja kõik kõige paremini. Alles järgmisel päeval ilmnesid uue elukoha miinused. Meie uus kodu asub täpselt baaride kompleksi taga ning neljapäev, reede ja laupäev on siin pidu kella 1-2ni öösel. Muusika, eriti bass kostab kõik meie tuppa nii, et seinad värisevad ja vibratsioon on kõigil toas olevatel asjadel sees. Ei ole just kõige lõbusam.

Plaani muutustest

Meie esialgne plaan nägi ette, et peatume Broomeis veidi kauem ja püüame raha koguda. Praegusel hetkel liiguvad aga asjad selles suunas, et 2-4 nädala pärast peaksime võtma suuna Kununurrasse koos Siim nr 2 ja Chillyga. Plaan siiski igaks juhuks 3 kuud farmi tööd ära teha, et kindlustada järgmiseks aastaks viisa saamise võimalus. Nii, et äkki oleme siin Austraalias kauem kui plaanitud oli.

Siim nr 2 ostis isegi doonorauto, et putitada praegust autot ja mõned jupid ümber tõsta. Nad on minu Siimuga koos mitu päeva remondiga tegelenud, rehvid vahetanud, salongis polstrid, turvavööd uued jne.




Pannkookidest

Täna korraldasime Marjuse juures pannkoogiõhtu pühapäeva puhul. Küpsetasin terve hunniku kooke. Tegime soolase täidise. Poisid muidugi arvasid, et tuleb traditsiooniline pannkook moosiga. Suutsime üllatada. Õhtut võib pidada väikseks Broome'i eestlaste kokkutulekuks. Meid oli kokku 9. Kuigi hetkel peaks siin linnas viibima kuskil 15 eesltlast.



1 comment:

Anonymous said...

Tere!

Meil ka kevad käes, kaks päeva on olnud väga soe, hää oli kohe puid laduda ja mõnus tuul, mis peletas töötamisel tekkinud palavuse.

Kuis siis uues kohas elamisega harjunud olete, te ikka oskasite küll endale õige koha valida, kui magamist häirib.

Muide õnnitluskaarti ei ole isa kätte saanud, tea kuhu see küll jäi. Memmele tuli sealt 5-e päevaga kohale. Ootame siis uudiseid. Silvi