Apr 16, 2009

Kolimine

6 nädalat Last Resort Backpackeris sai nüüd läbi. Kolisime kolmapäeval Heleni firmasse Roebuck Hotel. Ööbime sealsestes töötajate ruumides. Saime endale privaattoa. Meil on nüüd oma suur voodi, külmik, tv, kapp. Maksame veidi vähem, kui Last Resortis. Mai kuust pidi ööbimine seal 30% veel tõusma, seega uus koht on meil kokkuvõttes palju odavam. Poodi on ka lühem tee. Asume nüüd täiesti kesklinnas.



Me pole Austraaliasse tulekust saati riideid kunagi kappi pannud, so. ligi 3 kuud juba. Nüüd on meil kõik riided kapis. Eelmises hostelis polnud meil ühtegi kappi ega lauda. Riided olid kõik kottides. Varem pole ka kappi kasutanud, kuna pole kuskil nii pikalt peatunud, et asju välja võtaks.

Kui rääkida, mida me veel teinud pole viimasel ajal, siis see nimekiri on päris omapärane. Nt pikkade varukatega riideid pole me kadnud Albanynist lahkudes saati. Seal olime kuskil veebruari alguses. Alati on nii soe olnud, et pole pidanud midagi peale võtma.
Igapäevased jalanõud on meil plätud. Ma pole veebruari lõpust saati kandnud kordagi midagi muud jalas kui plätusid (kui välja arvata üks tööpäev pesulas, siis ma proovisin botaseid. Plätudega oli mugavam). Kurb uudis on see, et minu plätud hakkavad otsi andma. Paar auku on juba talla sees :)
Me pole ligi kolm kuud ühtegi kringlit/kooki küpsetanud.



Üks uudis ka veel. Ostsime endale ratta. 100 dollarit maksis ainult. Üks vanamees pani kuulutuse stendi peale, helistasime talle ja ostsime ratta ära. Tegelik ratta väärtus tundub olevat palju suurem. Ta ei sõitnud rattaga ning tahtis sellest lihtsalt lahti saada. Muidu väga korralik ratas. Rattarent on umbes 70 dollarit nädal, seega pooleteise nädalaga tasub ost end ära. Tööle hakkan ma varsti rattaga käima, kuna pesula asub kesklinnast umbes 7km kaugusel ning Siim nr 2 peaks varsti ära kolima, seega tema autoga ma enam pesulasse koos minna ei saaks.


Veidi Broome pilte
Oleme siin üle kuu aja olnud ning linnast polegi pilte teinud. Meie jaoks on kõik nii tavaline juba. Aga näitame teile ka veidi kesklinna. Hetkel on kõik roheline ja ilus, kuid mingi aja pärast pidi kõik ära kuivama (hetkel lõppes just vihmahooaeg). Linnas muidu 1-2 kordsed majad, Kuressaare suurune.



Aborigeenid
Sedasi puude varjus passivad paljud aborigeenid päevad läbi. Joovad ja räuskavad. On ka korralikke aborigeene.
Eile käisime baaris Marjuse ja Stinaga. Aborigeenid kutsusid piljardis paarismängule. Pärast kui nad minult ja Marjuselt pähe said, siis embasid ja surusid meil kätt :)

2 comments:

Anonymous said...

Helen!
Kas vahepeal e-maili ka loed?

Tore, et privaatse elamise saite.
Silvi

Helen said...

Jah, lugesin su kirja aga plaanisin homme vastu kirjutada. Me ei käi iga päev netis.