Jun 28, 2009

Uus soeng

Ostsime endale poest 16 dollariga juukselõikamiseaparaadi. Juuksuriskäik maksab umbes 25 dollarit, seega esimese lõikusega tasub ost end juba ära. Õhtul Helen prooviski mul juukseid lõigata. Ta ei eeldanud, et masin nii lühikeseks lõikab, seetõttu pidi ta kogu soengu hästi lühikeseks tegema. Kui ma end peeglist esimest korda nägin, siis esimesena mõtlesin, et näen välja nagu Matu (ainult et ilusam :) ). Nii lühikesi juukseid polegi mul olnud. Tööl ka kõik kommenteerisid ja naersid seda kuidas Helen lõikas.

mina vannis poseerimas

Matu
(Signe, küsi Rene käest, kes on pildil)


Töö
Farmis on veidi huvitavamaks läinud, kuna saame teha taas midagi uut. Esimesed 2-3 tööpäeva korjame tähtvilju. Nüüd saime kastmisvoolikuid puude all puhastada. Avame need otstest ning lasime sogal välja joosta. Ühele mangopõllule vedasime uued voolikud ning varsti hakkame sinna vihmuteid paigaldama. Vihmutikinnitused lõime juba maasse. Vahepeal tegeleme endiselt ka puude kärpimisega.
Kui me siia tulime, siis öeldi, et tööd on kuskil 2-4 nädalaks. Aga kuna saame tööga ilusti hakkama, siis võime farmis olla veel mitmeid kuid. Esialgne plaan on farmis 3 kuud ära olla ning sellega täita teise aasta viisa saamise tingimused. Võibolla jääme siia kauemaks, kuna siin on hea raha säästa.

Ilm
Ilm on taas soojemaks läinud. Vahepeal olid külmad ööd ning jahedamad päevad. Öösel on miinimum temperatuur veidi alla 20. Päeval on sooja 30 kraadi kandis, vahepeal natuke rohkem. Mõnel päeval õnnestub meil taevas pilvi ka näha. Enamasti on sinine taevas ja päike paistab.

Põlengud
Metsad põlevad meil endiselt. Need pannakse meelega põlema ning sellega välditakse suuri metsapõlenguid. Veebruaris oli Victoria osariigis suured põlengud ning hukkus vist 200 inimest. Kui seal osariigis tehtanuks samasugust süütamist, mida meil, siis jäänuks see õnnetus sündimata.

Jaanipäev
Jaanipäeval ei teinud me midagi. Darwinis toimus küll eestlaste Jaanipäeva üritus, kuid me ei hakanud sinna minema kuna ei viitsinud peale palavat tööpäeva kuhugi minna. Tegime küll ettepaneku, et võiks Jaanipäeva nädalavahetusel pidada, kuid see ei huvitanud kedagi.


See nädalavahetus käisime kahes pargis. Pildid ja tekst nendest kohtadest tuleb järgmises postituses 2-3 päeva pärast...


ühel päeval lammutasime kookospähkleid

4 comments:

Anonymous said...

Nagu mul nii pikad juuksed oleks..

Signe said...

Rene ei osanud pakkuda kedagi fotoka taha. Ütles, et ma fotoka eest võtaks :D

Anonymous said...

Helju tänab teid väga õigeaegse ja ilusa õnnitluskaardi eest

Helge said...

oh, lõpuks ometi jälle lugemist... Tore, kui hästi läheb. Homsest olen jälle tööl, ehk trehvame msn-s ka. Aga meil oli laupäeval tore pidu! Vb saadame kungi mõne pildi ka. Seniks jõudu tööle ja olge tublid edasi!