May 3, 2010

Vahepeal...

Elu on siin Darwinis veedetud 3 kuuga üsna rutiinseks muutunud. Töö ja kodu, töö ja kodu, vahepeal ka tööotsimine ja kodu jne. Polegi nagu väga midagi, millega meie armsaid blogi lugejaid rõõmustada.

Vahepeal on juhtunud niipalju, et meie Austraalias veedetud ajast on täitunud 15 kuud ja plaanide kohaselt on kuskil 7-8 kuud järgi. Aeg ikka lippab meeletu kiirusega. Ja varsti olemegi taas kodus. Ma tean, et te kõik ootate juba;) Veidi kannatust! Tegelikult loeme ise juba vaikselt nädalaid, mis järgi on, et saaks ometi juba liikuma.

Hetke tööolukord on selline, et Siimul pole midagi mille üle kurta, aga Heleni jalgealune on ikka veel üsna õhuke lennu toitlustus firmas. Hetkel on tööd, kuid kui kauaks see nagu ikka lahtine. Samas töökoht väga meeldib ja töökaaslased on ka toredad. Pühapäeval võtsimegi ette koos töökaaslastega bowlingu mängimise. Mina ja Siim, minu töökaaslased Pedro (pärit Nepaalist, ja tegelikku nime ei osaka ma siia kirjutada) ning Rodel (pärit Filipiinidelt). Minumeelst pooled meie pakkimismeeskonna liikmetest on pärit just Filipiinidelt kuid juba aastaid Austraalias elanud. Igatahes, kohale pidid tulema ka Rajz (Nepaalist) ja Joann (kohalik Austraalia pliks). Lõpuks jäi meie seltskond siiski vaid kuue pealiseks kuna Rodel võttis kaasa ka oma kaks sõpra. Igatahes mäng läks normaalselt, Siim saavutas kena teise koha, minul õnnestus 3ndaks ja 4ndaks jääda. Pedrole oli see aga elu esimene bowlingumäng. Muideks siin on süsteem veidi teine. Saab osta mängu (ühe mängu maksumus 110 EEK nägu), mitte tunniks ajaks rada nagu Eestis. Eestis on ikka selles mõttes palju parem mängida, siin teed oma kiire mängu ära ja siis hakkad mõtlema kas raatsid ikka teise mängu ka juurde osta.

Ah jaa, siinne talvehooaeg avati neljpäeva õhtul Mindil Beachis turu ja ilutulestikuga. Oleme sellest turust eelmisel aastal ka kirjutanud. Tegemist siis suure turistilõksuga, kus saad osta mida iganes imevidinaid, toitu (esinduslik aasia köök) massaaži, kunsti jne. Igasuguseid etteasted ja muusikud esinevad. Kuna me oleme seal turul korduvalt käinud, siis kogu kraam tundus tuttav ja ainus asi mille pärast veel tasub turgu külastada on just köögipool. Lisaks oli seekord avaürituse tõttu nii palju rahvast, et raske liikuda ning parkimine ning hiljem parklast välja sõitmine üsna aeganõudev protsess. Aga ära me käisime.




Tänane päev on riigipüha jällegi, juba teine järjestikkune esmaspäev. Veetsime selle kahekesi mõnusalt kodus aega veetes ja peale lõunat jalutasime 3 km kaugusel asuva Aleksandri järve äärde ujuma ning veidike päikest võtma. Päikest just palju ei olnud, üsna pilves ilm kuid seda mõnusam oli. Aleksandri järv on vähestest kohtadest, kus Darwinis ujuda saab. Vesi oli ikka mõned kraadid üle 30ne.
Homsest jälle tööle...

5 comments:

Signe said...

30 kraadine vesi :) Siis käite nagu vannis ju! A meil sajab lörtsi.. See sobiks teie talvehooaja alguseks paremini kui kuum järvevesi.

Naabrid ikka samad ;)?

Lembit said...

Kosel oli laupäeval jõevesi +9. Me Priiduga ikka käisime paar korda vees ära. Väga mõnus oli. Teised lõid põnnama.

Caty said...

MMM....ma juba ootan millal ujuma saaks. Tuleb plaane tegema hakata :D
Muideks, meile kohalikud oskasid rääkida, et abokate lapsed käivad seal järves oma häda tegemas :S
Aga inimesed ikkagi ujuvad, nii et mis seal ikka. Isegi tahaks sinna sisse hüpata :)
Kahju oli, et ei saanud bowlinguga ühineda ning talveperioodi avamisele tulla,kui teil mõnikord jälle minek ja soov seltsilisi, siis püüan oma aja klappima saada :)
Tahaks juba puhata :)
Edu ja jaksu teile töötamisel ja selle otsimisel :)

Siim said...

Vesi ei ole 30 kraadi. Rohkem on. Kui 30 kraadi oleks, siis annaks ujumine veidi jahutust.
66sel temperatuur alla 25 ei l2he. P2eval on varjus 33-35 kraadi. R22kimata, mis temperatuur p2ikse k2es on. Seega pole ime miks vesi nii soe on.
Broomes oli ookean ka vahepeal yle 30ne. Siis kui 30ne peale langes, siis oli p2ris hea ujuda. K6ik yle 30ne on natuke liiga palju. Hiljem kui vesi langes 24 peale , siis oli ookean meie jaoks juba liiga kylm. Eestis naljalt yle 20ne vesi ei l2he...


Naabrid samad jah

Ilmselt igasse veekogusse kustakse p2ris palju. Vahet pole, kelle kuse sees ujud :)

Helge said...

Minule sobiks see 30< vesi küll ;)