Jun 12, 2010

Auhinnad

Täna oli üle pika aja meil mõlemal vaba päev. Helen tegi oma töötamise rekordit - 22 tööpäeva ilma puhkepäevata. Täna, kui mõlemad kodus olime, otsustasime minna Berry Springsi ujuma. Vedasime kaasa Urmase ja Katrini. Veetase oli palju kõrgem kui eelmisel aastal samal ajal ning rahvast väga vähe, kuig ilm ja vesi olid soojad. Pärast läksime kõik koos Humpty Doo pubisse sööma.
Täna ostsime veidi suveniire ka Eestisse kaasa võtmiseks. Käed püsti kõigil, kes on huvitatud suveniirist. Kes märku ei anna, see jääb ilma :)

Eile õhtul käisin Darwini arhitektuuriauhindade jagamisel. Helen samal töötas järjekordses pulmas. Auhindade õhtu toimus Waterfrontil konverentsikeskuse ees. Tavaliselt toimub see just Heleni töökohas. Ta oli väga rahul, et see seal ei toimunud. Sest talle ei pakuks väga huvi minu teenindamine :(
Auhindade jagamine oli viisakas üritus, kus naised said taas omale uusi hilpe garderoobi hankida. Rahvast oli 300 kandis. Meie büroost oli koos koostööpartneritega 20 inimest. Pakuti rohkelt juua ning uhke kolmekäiguline õhtusöök.
Auhindade jagamisest väga hästi aru ei saanudki. Kokku kandideeris erinevatele auhindadele vaid 10 tööd. Meie büroost 2 hoonet. Kõik arhitektid tutvustasid laval oma projekte ning hiljem kuulutati erinevate alade võitjad välja. Parima eramaja võitis nt projekt, mis oli ainus kandideerija omas valdkonnas! Ajuvaba ju. Meie büroo ei võitnud igatahes midagi. Tööde tase oli minu arvates väga nõrk. Kümnest tööst vaid 2 tööd olid normaalsed, teised olid tavalised mitte midagi ütlevad projektid. Põhjaterritooriumil elab kokku 200 000 inimest. Ilmselt midagi väga kõrgetasemelist oodata ei tasu ka... Rohkem oli see nagu arhitektide kokku saamise üritus.

Sissepääs. Seina taga olid lauad ja lava.

Töökaaslased ning mõned teised tüübid. Moes on helelilla

Töökaaslane Geoffrey

Täna käisime kirikus! Kõik minu 3D pildid on tehtud plakatiteks ning igasugusteks flaieriteks. Kirik ise asub Darwini kesklinnas.

6 comments:

Anonymous said...

Ma tellin dideridoo :-)

Lembit

Helge said...

Minule kindlasti ka midagi head ja ilusat, usaldan teie maitset ;)

Helen said...

Mõtled seda ligi kahemeetristt pilli või kõlbab ka väike? Päris keeruline seda suur jurakat saata:P

Signe said...

Nii nii :D Seda mäletate, mis Rene soovis? Seda ainukeset pisikest krokodilli, kes Austraalias elama pidi. Päris-elus krokodill siis :)

Jaa aga midagi ilusat tahan mina ka kui juba jagamiseks läks :P

Siim said...

Mis see ilus siis on? Priidule ja matule ostsime juba midagi minu maitse järgi. :D Usaldad ka minu maitset?

Proovime selle krokodilli üles otsida.

Anonymous said...

Siim kui saad mahti osta mingi kohalik arhitektuuri ajakiri. Laenaks sult seda siis sirvimiseks.
Kristjan