Jan 26, 2009

Australian Day

Aitäh, vihje eest Siimu emale.. Me saamegi raamatukogu juures õhtul passides tasuta Wifit kasutada.. Selle pealt hoiab kokku päris kõvasti...

Aga meil oli eile shopingu päev, ostsime mulle suure valge kübara mis peaks kenasti pealage päikse eest kaitsma ja uued thongsid (ehk siis eesti keeles varbavahe plätud). Vanad jätsin Eestisse kuna Siim arvas, et pole vaja:) või oli kohver liiga täis... Aga enamus käib siin ringi sellistega, ja plätade valik on ka seinast seina.


Päikesest
Hetkel tegeleme oma põletushaavade ravimisega, nimelt suutsime jalad (varvaste juurest) ära kõrvetada, hea et ma hunniku kreeme ja aaloe kaasa võtsin muidu ei kannataks vist kõndida ka. Veel vaja osta Siimule plätud ja mingid lühikesed püksid ujumiseks (ta tundis end imelikult, olles ainus trussikutes ujuja:))). Muideks Eestist kaasavõetud päikesekreemid on tänase seisuga otsas ja ostsime uue poole liitrise kanistri kreemi:D

Meie telefoni suunakood on + 61. Nr siis koos suunakoodiga +61 408 051 103

Täna õhtul on meil Michelli Parkis eestlastega Australian Day tähistamine. Sellest juba lähemalt järgmisel korral...


Pildil uurisime ilm.ee´d. Vajad ehk puhkust? :)


4 comments:

Cribu said...

ah et kadedust tekitama jah :D. Tegelikult on hetkel siin küll mõnus lund kõik kohad täis nagu talv kohe ei tekigi nagu igatsust päikese järgi (ja viinamarjad on ka hapud :D).

Anonymous said...

Helen, sa tundud ikka täitsa põlenud sellel pildid ju :D Jaa jaa....A meil tegelt ka mõnus talv ja hetkel küll ilmaga rahul. Mina vähemalt.

Priit F said...

Siimule: muideks USAs on trussarites ujujad homod 99,99% juhtudest, võib olla kehtib sama reegel austraalias

Helen said...

tegelt siim ujub ikka ujumispükstes, minu selline sõnavääratus oli:D