Jan 30, 2009

Vanglamüüride vahelt lageda taeva alla

Pole paar päeva midagi kirjutanud kuna pole midagi uut juhtunud..Otsime ikka veel autot, et edasi liikuda. Poisid on mitu päeva õhtuti käinud autosid vaatamas. Eile pandi isegi tüdrukud autokuulutusi läbi helistama. Loodaks liikuma saada, et suund lõunasse võtta ja suurt lääneosariigi viinamarja kuningriiki vallutama minna. Ehk siis Margaret Riverisse. See koht peaks olema tuttav küll pea igale lääne austraalia külastajale.

Eile siis kohtasime jällegi üht eestalast. Timmo saabus nimelt ka eile ja talgi sama plaan mis meil.

Dokumentidega on edusammud niikaugel, et täna saime kätte pin-koodid pangakaardile. Imelik süsteem, et kaardid ja koodid saadetakse koju postiga, meile siis hostelisse.

Söömisest

Siim igatseb väga tugevamat toitu. Me oleme Singapurist saati valdavalt pulkadega söömist harrastanud. Hiinapärane toit on ikka tükk maad odavam kui muu toidukraam. Varsti küll loodaks ikka kartulit ka saada. Mina tunnen kartulist just kõige rohkem puudust. Aga õnneks on seda poest ka võimalik osta.

Muideks homme hommikust me lageda taeva all....kuna me ei maksnud bookingut 24 h ette ära. Saame homme alustada uue koha otsimisega...

Ja muideks Siimul on küll seiklusi autootsimisest, aga sellest kirjutab ta ise:)

3 comments:

JMC said...
This comment has been removed by the author.
JMC said...

ostke ikka siis automark Holden (General Motorsi tütarfirma) neid euroopast ei saa :)

kuna te juba seal lähedal siis proovige
http://www.postimees.ee/?id=73395
http://www.tarbija24.ee/?id=68747

Priit F said...

Kusjuures ei ole imelik süsteem, neste saadab eestis ka koju pin koodi ja kaardi. eraldi ümbrikutes ja eraldi ajal muidugi, turvalisuse pärast.