Mar 20, 2009

20.03

Uudiseid eriti pole. Oleme j22nud Broome paikseks. K2in ikka j2tkuvalt t66l.

Hetkel on eestlasi juurde tulnud. Ainuyksi meie hostelis viibib kokku 9 eestlast. Lisamdus veel yks Siim. Kokku 4 Siimu meie hostelis.
Eelmine n2dal Karrathasse s6itjad plaanivad siia tagasi tulla.

KUIDAS TEIL EESTIS L2HEB? Kirjutage ometi meile ka. Vastasel juhul on see viimane postitus siia blogisse...

10 comments:

Anonymous said...

Kohalikud arvavad ilmselt, et Siim on meil kõige popim poisi nimi või siis, et teil mingid kahtlased plaanid: Siimud vallutavad Austraalia :D.
A siis meil vähemalt küll midagi põnevat kirjutada pole. Rene on tige ja ulub : unemati tuli. mine ära unemati, ma ei taha sind :)

Anonymous said...

Ikka tuleb kirjutada. Iga päev vaatan ja ootan, teised ilmselt ka. Siim ei ole veel tööle saanud? Kaamelitega ei ole veel sõitmas käinud? Muuseas, see oli hästi lahe pilt.

Meil ei ole midagi erilist. Eks uudiseid loete nagunii ja enam-vähem eesti eluga kursis. Just algas kevad! Ilus ja rõõmus aastaaeg - kena kevadet kõigile!

Anonymous said...

Ups, hakkan otsast peale, kiri saadetud, aga ei läinud minema, iga päev ootame ja vaatame, kas on blogis või mailis uudiseid.
Eilegi vaatasime Marikaga otsast peale blogis pilte ja jne. Nii tore, kes loevad, saavad ka oma osa austraaliast.
Küll Siim ka ehk leiab tööd, jah tööleidmine on ülemaailmne probleem, ei ole kuskil kerge. Kõike head, kirjutage ikka meile blogisse. Silvi

Helen said...

Ehmatasite 2ra nyyd:) Eks me ikka kirjuta, kui teemat tekib.... Aga kyll Siim ka t66le saab. Huvitav asja juures on see, et poole kohaga koristaja palgast tuleb n2dal aega toime kaks inimest vabalt(iga n2dal makstakse palka), selles m6ttes pole hullu midagi. J2tkuvalt ootame hooaega mil rahvaarv peaks siin kahekordistuma. Muidu aga k6ike kaunist!

Unknown said...

tere Helen,

olen peaaegu teie blogi läbi lugenud. Päris lahe elu teil seal! ;-)) Ärge nüüd musta poissi siis päris patu teele meelitage.
Tundub, et Austaraalia on eestlaste invasioon, eriti Siimude.
Tore, et oled tööd saanud.
Ilmselt oled Eesti eluga kursis, meil siin endiselt külm ja kõle, sajab, õnneks paistab vahel ka päike, nt täna. OOtame pikisilmi päris kevadet.
Vaatasin ka teie fotosid, lihtsalt suurepärased! Imeliselt kaunis loodus, tõesti nagu postkaardid. Ja sellist soojust igatsen ka, kuigi jah tundub,e t päike väga agressiivne.
Mina olen ringiga jälle kooli tööle jõudnud ja õpetan kosmeetikuid. Mulle meeldib see töö endiselt. Tööga on Eestis küll jama, tundub, et teie kanidis ka, aga loodan, et Siim ka varsti töö leiab.
Ma nüüd rohkem ei vatra, aga varsti jälle suhtlen teiega.

Helen said...

saatsin sulle Leelo just kirja, enne kui olin siin blogi kommentaari vaadanud.

Anonymous said...

mina olen paul kas sa olet
koalasid näinud?
kasa sa olet nokkloomasid näinud
ja sipelkasiili näinud?
lasteatlasest vaatasin et australias
elavat

Helen said...

Ei ole veel yhtegi sinu pakutud loomadest n2inud, kuid k2ngurusid ja emusid oon siin kyll palju :))

Anonymous said...

kuidas läheb kas tulekahjud austraalias olid perthist kaugel või?
karl martin olen.

Helen said...

teisel pool rannikut põles, umbes 3000km kaugusel