Mar 15, 2009

Päev enne

Täna hommikul saatsime teele oma teise poole seltskonnast. Andres ja Timmo ostsid kahe peale mikrobussi ja põrutasid tagasi Karratha poole. Oligi järel kaks Siimu ja Helen. Lõuna aeg aga helises telefon ja eesti keeles küsiti, kus me oleme. Juhatasime järgmised eestlased oma hostelisse ja soovitasime tsekkida ennast tuppa nr 22. Et siis hetkel on meil toas Helen ja Ave ning Siim, Siim ja Siim. Müstika. :) Eelmine Ave oli ka raamatupidaja nagu uus Avegi. Müstika :P


Mul oli täna ka vaba päev nii, et otsustasime Siimu saabuva tähtsa päeva puhul teha kartulisalatit ja kotlette, päris hea oli. Maitses peaaegu nagu Eestis:) Ave ja Siim leidsid lennujaama tee peal ka kookospähklid, mida hiljem 3 Siimu korraga lahti muukida üritasid. Päris ehe vaatepilt oli :)

Eile tegi Andres nalja. Vaatas õhtul tõsise näoga taevasse ja ütles: "I think it's not going to rain tonight." Vihma pole siin kordagi sadanud ning päeval ei ole enamasti isegi ühetegi pilve näha. Täna õhtul värskendas meid aga äikesetorm. Hetkel kallabki vihma, päris lahe on vaadata, kuidas nimesed ligumärgadena sisse jooksevad.

Meie toas on 1 voodi veel tühi. Kõik Siimud, kes te Austraalias olete, kiirustage!

1 comment:

Anonymous said...

Õnnitlused juubilarile! Järgmises postituses siis loeks sellest ka, kuidas kuklapoolel sünnipäeva peetakse.

Aga huvitav Siimude kontsentratsioon tõesti ;)