Nov 14, 2009

Start!

Neljapäeval lõppes farmis mangohooaeg. Õhtul korraldasid omanikud väikse istumise, tänati kõiki. Me tegime farmis rekordi, oleme bäkkbäkkeritest seal kõige kauem olnud. Reede hommikul panime farmist ajama, viisime auto hooldusesse ning õhtul saime masina kätte. Autoga peaks kõik OK olema.
Huvitaval kombel sai päev enne Timmo ja Ave lahkumist meie esialgne reisiseltskond taas kokku. Ave lendas Cairnist Darwinisse, meil lõppes õigel ajal mangohooaeg. Õhtul läksime Timmoga viimast korda sadamasse õhtustama. Andres tegi Avele viimase roadtripi rannas oma 4WD masinaga. Järgmisel päeval jätsime nendega lennujaamas hüvasti...

viimased sammud Austraalia pinnal...

Reis
Pühapäeva hommikul alustame oma reisi! Esmaseks peatuspaigaks on Mataranka, mis asub Darwinist vaid 423km kaugusel. Seal plaanime külastada kuumavee allikaid ning siis järgmine päev võtame suuna Alice Springsi poole (980km). Ilmateate järgi saab meil väga väga soe olema. Nt teisipäeval on Alice Springsis päeval 41 ning öösel 28 kraadi sooja. Njaa... Muideks, Austraalias algas alles suvi. Seega järgmised kuud on meil igal pool üle 30 kraadi.
Oktoober oli Darwinis viimase 25 aasta kõige kuumem kuu, keskmine temperatuur oli pea 35 kraadi. Peaaegu nagu Eesti suvi :)

Proovime edaspidi blogi uuendada nii kuidas võimalik. Pole aimugi, kuidas meil leviga hakkab olema.

2 comments:

Anonymous said...

Kuidas te "vaesekesed" seal küll selle kuuma välja kannatate, autos ikka konditsoner on, mis kuumust peletab, ega mis siis ikka, tuult tiibadesse!
Ootame peatset infot!

Silvi

Helen said...

Siim on ikka mitmeid kordi juba öelnud, et õues on palav. Aga mulle tundub see kliima paremini sobivat kui Darwini niiske kliima. Autost õue astudes või vastupidi ei ole keha vähemalt märg enam