Mar 14, 2010

Postitus nr 100!

Kuna kontoris on ühe nädala jooksul kaks sünnipäeva, otsustas firma iga reede õhtuse istumise teha seekord väljaspool kontorit. Korraldati mere ääres piknik koos kaaslastega. Firma poolt olid söögid, joogid. Kana, friikad ja salat - nagu ikka Austraalias. Sünnipäevalastele toodi kaks torti. Lisaks oli ühe töötaja elukaaslasel ka sünnipäev. Nii et lõikasime torti kolmekesi.

Taas 21 aastane

Uued rattad
Kuna Siim käib tööl laenatud rattaga, otsustasime mingi hetk muretseda endale uued rattad. Et saaks nädalavahetustel ka vahepeal koos sõitmas käia. Külastasime oma elu esimest oksjonit, kus müüdi varastatud asju :) Täpsemalt oli tegemist politseioksjoniga, kus müüdi esemeid, millele pole omanikud järgi tulnud. Kokku oli müügis üle 30ne ratta. Lisaks igasugust kontorimööblit, tehnikat, autosid. Kauba sai kätte sealt väga odavalt. Nt 95a Mitsubishi Pajero (jeep) müüdi maha vaid 4000 dollariga. Autol oli küll mingi elektroonika probleem, kuid ikkagi väga hea hind. Auto ise nägi väga korralik välja.
Meie tahtsime rattaid saada ning need ka saime. Eelnevalt vaatasime valiku üle, panime paremad kirja ning jäime ootama. Oksjon ise käis väga kiiresti. Esimestest parematest ratastest jäime ilma, kuna ei jõudnud reageerida nii kiiresti. Kaks ratast saime 210 dollariga, mis on ülihea hind. Rattad olid enamvähem uued ning nende tegelik väärtus kokku on kindlasti üle tuhande. Ega vargad lollid pole ning vanu rattaid ei varasta. Kuskilt matkareisilt oli neli ratast koos varustusega pihta pandud ning nüüd siin müügis :)
Samal päeval tegime oma esimese proovisõidu. Helen pole mitmeid aastaid sõitnud. Pärast oli kann päris hell.
Täna käis Siim taas töökaaslastega rattaretkel, läbis sama distantsi mis eelmine kord Lee Point'i, kuid nüüd täismahus, üle 40ne km. Pärast pidi Heleniga ka veel sõitma minema, sest Helen tahtis ka liigutada. Hommikusele rattaretkega ta ei julge liituda, sest vahemaa ja tempo on alguse kohta liiga suur.



12 comments:

JMC said...

nu on ikka maa politsei müüb varastatud asju :D
kas garantii ka saite :D:D:D

Helge said...

Tundub, et päris tore töökoht sattunud!

Signe said...

Seekord sai süüa ka siis korraldatud üritusel :D

See varastatud asjade müümine politsei poolt on jah üsna kummaline nähtus. Aga noh õnnelikud ostjad vähemalt garanteeritud siis.

Helen said...

Tegelikult on see asi päris normaalne, mida siis politsei peaks nende asjadega peale hakkama kui järgi ei tulda, lihtsalt teenitakse linnakassasse raha niiviisi juurde.

Lembit said...

Siim. Palju õnne sulle homseks sünnipäevaks!!!
Lased lipsu lõdvaks ja võtad ühe õlle ka? :)

Siim said...

mul polegi lipsu :(

Helge said...

Palju õnne!

Anonymous said...

Siim!
Õnnitlused veelkord sünnipäevaks!

Kas õnnitluskaart jõudis õigeks ajaks kohale?

Silvi-villem

Signe said...

Isegi Renel on lips :P

Aga meil oli täna sünnipäevakook ka :) Just sõin ühe tüki.

Siim said...

mulle ka j2tsite tyki?

kaarti pole veel j6udnud.

Anonymous said...

Huvitav, jõulud ammu möödas, aga ka nädalast jääb puudu, et kaart kohale jõuaks, eks lähemate päevade jooksul ta ikka peaks jõudma.
Silvi

Anonymous said...

olen paul nokolooma nägid millalgi