Aug 9, 2010

Plaanidest ja planeerimistest

Pikalt oleme juba mõelnud mis hakkab saama selle kuu teises pooles.
Siimul on 18 august viimane tööpäev arhitektuuribüroos ning Heleni firmat ähvardab tegevuse lõpetamine, kuna on oht kaotada üks suurklient. Oleme mõelnud nii ühte kui teist pidi, kas jääda linna ja otsida uus töö, minna reisima või tagasi armsasse Acacia Hills mangofarmi. Peale päris pikka kaalumist otsustasime end siiski siduda maaeluga. Palju meil ikka veel tuleb ette elus võimalust korjata mangosid (süüa ka:=)) või tähtvilju, kui suur on veel tõenäosus elada 60 inimesega ühes majas, jagada eluruume, tööd, seiklusi jne. Veelkord kogeda mango hullust :). Ega midagi ju põhimõtteliselt ei muutuks, siin elades häirivad praegused naabrid, seal häiriksid uued naabrid, kuid ilmselt saab palju nalja ja naeru ka olema.
Sõitsimegi siis reedel mangofarmi, et uurida, kas ja millal tööle saaks tulla. Mangohooaeg sel aastal algab alles oktoobri alguses, seega jäänuks meil 5-6 nädalat aega passimiseks/reisimiseks.
Reedel farmi jõudes passisid värava juures kaks seljakotireisijat. Hiljem tuli välja, et nad tulid siia kokkulepitud tööintervjuule ning tegid ilmselt aega parajaks, kuna jõudisid farmi liiga vara. Nende ebaõnneks kihutasime meie aga farmiväravatet sisse ning läksime kohe ülemuse jutule. Oleks me pool tundi hiljem tulnud, oleks tõenäosus oma vana töökoht tagasi rääkida märksa väiksem olnud. Teadsime juba varem, et saame kindlasti mangohooajaks tagasi, kuid küsimus oli pigem, kas saaks ka juba varem farmi tulla. Enne mangohooaega pole eriti töötajaid vaja. Peale reedest lahkumist farmis oli selgunud, et läheme farmi tagasi, lahtiseks jäi veel vaid kuupäev.
Täna hommikul Siim helistas üle, ja sai kinnituse, meid oodatakse tagasi 23 augustil, just täpselt nagu planeerisime. Poleks me tööle saanud, oleksime läinuks 3 nädalaks Vietnami ja 2 nädalaks Filipiinidele.
Seljakotireisijad, kes tol reedel tööintervjuule tulid ning meie tõttu tööst ilmselt ilma jäid, peavad kiruma meie täpset ajastust. Tulime me ju farmi täiesti suvalisel päeval ning suvalisel kellaajal, kuid siiski nii täpselt vahetult enne neid :) Kusjuures väga harva käib seal keegi tööintervjuul.

Nii palju siis õnnest. Autoga ei vea meil mitte kuidagi. Vahepeal ei taha korralikult käima minna, vahepeal lekib midagi... Reedel vaadatakse auto taas üle ning loodame väikest viga ja arvet. Auto peame farmi pärast korda tegema, sest farm ei asu paraku päris Darwini kesklinnas...

3 comments:

Helge said...

Siis läks hästi ju! Eks võite ju varem lõpetada ja edasi reisida, vähemalt kondlus olemas

Helge said...

see uudissõna tähendab kindlust :)

Helen said...

esimese hooga lugedes kohe mõtlesin mis see sõna tähendama peaks, äkki kirjaviga kuskil:) niih nüüd megi ühe sõna võrra rikkamad

Aga jah oleme rahul, et nii läks, esialgne plaan on 15 nädalat farmis olla aga kõik võib veel muutuda nagu ikka:)